Slank så det holder

Slank så det holder. Uden slankekur. Mentaltræning er din måde at ændre dine tanker om mad og dine kostvaner på en gang for alle.
Dette program er permanent løsning, og det holder!

Slank så det holder

”Slank så det holder” er mentaltræning, der hjælper dig til at lave om på holdninger og reflekser, så du automatisk taber dig uden at gå på slankekur.

CD1/lydfil1 giver dig indsigter og handlemuligheder. Det er en lydbog, hvis indhold er identisk med den trykte bog og e-bogen.

CD2/lydfil2 er visualisering til brug om dagen. Hører du til dem, der ikke skal på arbejde om morgenen, er det f.eks. en rigtig god måde at starte dagen på. Brugt jævnligt får den dig til at slappe af dagen igennem som en ekstra virkning.

CD2/lydfil3 er visualisering til brug om aftenen ved sengetid. Har du svært ved at falde i søvn, virker den tilmed også på det.

Både CD2/lydfil2 og CD2/lydfil3 giver dig mulighed for at ændre på vaner, holdninger og reflekser. ”Visualisering af sundhed” giver dig mulighed for helt at slippe det usunde. Visualiseringen ”Mindre af det usunde” gør dig i stand til at mindske dit indtag af f.eks. slik, hvidt brød, kager eller ...