Sov sødt

"Sov sødt" er en kort bog med sovehjælp til de aller-mindste. Bogen indeholder en række søde billeder af sovende dyr og dyrebørn. Til hvert billede følger et forslag til en tekst. Det er ikke nødvendigt, at barnet forstår teksten, men når den læses stille og roligt op efter den medfølgende instruktion, vil den monotone oplæsning, det rolige tempo og evt. den medfølgende musik langsomt lulle dit barn i søvn. Flere steder i teksten opfordres du som oplæser til at gabe, da det forstærker den søvndyssende effekt.

Sov sødt

Sovehjælp til de mindste
 
For børn fra ca. 6 mdr. til ca. 2½ år
 

Super nyhed

"Sov sødt" er en bog med sovehjælp til de aller-mindste. Bogen indeholder en række søde billeder af sovende dyr og dyrebørn. Til hvert billede følger et forslag til en tekst, som du som forælder kan læse højt for dit barn ved sengetid. Det er ikke nødvendigt, at barnet forstår teksten, men når den læses stille og roligt op efter den medfølgende instruktion, vil den monotone oplæsning, det rolige tempo og evt. den medfølgende musik langsomt lulle dit barn i søvn. Som et led i oplæsningen roses barnet af alle dyrene, hvilket er med til at opbygge selvværd fra en helt tidlig alder. Bogen indeholder også en kort tjekliste med tiltag, der kan hjælpe dit barn, hvis det har svært ved at falde i søvn.
 
Gentagelse, genkendelse og tryghed er nøglen til en hyggestund på sengeskanten og en rolig indslumring for dit barn. Flere steder i teksten opfordres du som oplæser til at gabe, da det forstærker den søvndyssende effekt. Når barnet bliver ældre, kan bogen udskiftes med nogle af Carsten Sommerskovs mange "historier der virker". Fælles for dem alle er, at barnet er hovedpersonen i historierne og bliver rost af de andre personer. Barnet får opbygget et sundt selvværd samtidig med, at han eller hun glider over i drømmeland og får en god nats søvn.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns søvn, selvværd og selvtillid. Historierne er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.